Måleriföretag i Västerås

- Posted in Hus och hem by

Måleriföretag i Västerås

Vi har ett ganska annorlunda hus, vårt hus är nämligen av plåt på utsidan. Vi har nu målat om denna plåt, alltså vår fasad på huset. Vi är så otroligt nöjda så att jag knappt finner ord för det. Tänk vad lite färg kan göra. Firman vi anlitade var väldigt professionella och snabba. De är lokaliserade i Gävle, men utför arbeten i allt från Västerås, Örebro, Eskilstuna, Södertälje mm.

Vi visste att de hade mycket erfarenhet av detta och hade fått mycket bra kommentarer för sina arbeten. Men de översteg ändå våra förväntningar. Vi hade så bra upplevelse av detta så att jag kände att jag var tvungen att dela med mig.

Man vet att något är bra på nåt ifall det bara flyter på och ser lätt ut. Och just detta upplevde jag med TPM industrimålning AB. Allt gick så smidigt med målningen av vår fasad. Verkligen proffs! De började med att göra rent fasaden och även detta gjorde en hel del. Den färgen vi hade tidigare på huset var väldigt dassig efter många års väder slitningar. När den nya färgen kom upp så blev det ett rejält lyft för vårt hus. Denna firman har mycket erfarenhet av att måla industribyggnader på in och utsidan. Så vårat hus måste känts väldigt litet i jämförelse, vilket kanske bara är positivt.

Våra grannar har kommit fram till oss och gett oss mycket beröm för den nya fasaden. Det är en hel del på vår gata som också har en fasad av plåt, de har ställt en massa frågor om måleriföretaget TPM industrimålning. De verkar otroligt sugna på att de ska måla om även deras fasad. Efter att vi blev så nöjda och hade så bra erfarenhet av det kan jag inte annat än rekommendera det. Kommer att bli en vacker gata här i Västerås efter att TPM industrimålning är klara, haha!

professionellt måleriföretag västerås

Stensättning i Halmstad

- Posted in Trädgård by

Stensättning för vårt hus i Halmstad

Det har blivit dags för att fixa till vår entré till huset. Vi har länge haft detta i åtanke, men man måste prioritera. Det har varit andra saker som varit viktigare som vi har varit tvungna att åtgärda först. Men nu ska vi äntligen ordna en fin ny entré. Entrén till ett hus säger så mycket, det är ju ändå på framsidan av huset och det första man ser. Det kommer att göra jättemycket på intrycket av huset. Jag hade tänkt mig en gång med stenplattor som leder till vår framtida nya trappa. Kommer att bli underbart fint när det är klart tror jag.

Vi bor i Halmstad och jag försökte att hitta en bra stensättare som fanns här lokalt. Jag hittade till slut en som jag fastnade för och de hade bra kundkommentarer. Jag bokade ett hembesök och de kom inom bara någon dag. Han hade jättemånga bra ideér och tips på vad man kunde göra. Han hade bra och lång erfarenhet av detta kunde man höra. Alltid skönt med kompetent hjälp.

Han gick igenom alla stegen med stensättningen och installationen av trappan. Det är en hel del arbete, men oj vad det kommer att vara värt det. Han visade även bilder på tidigare jobb för lite inspiration och för att visa resultat. Vilka otroligt bra och snygga jobb de utfört tidigare. Vad duktiga stensättare de är på Markfast. De utför alla möjliga markarbeten, stensättningar. stenmurar mm.

Vi bestämde oss för att anlita dem. Allting kändes jättebra med besöket och jag älskade deras bilder på resultaten. De ska komma i slutet av månaden och börja på arbetet med att anlägga vår gång och entrétrappa. Nu måste vi bara komma fram till vilken sorts stenplattor vi vill ha till stensättningen av vår entrégång. Vi har ett mörkgrått hus och funderar på att matcha det med mörkgrå stenplattor. Ska bli så kul när det är klart!

stensättning trädgård Halmstad Mark & Fastighetsservice i Halmstad AB

Flyttstädning i Helsingborg

- Posted in Hus och hem by

Att boka flyttstädning i Helsingborg kommer underlätta så mycket

Just nu är det så mycket spännande på gång! Till att börja med så ska jag och min sambo äntligen flytta. Vi har letat efter en ny, större lägenhet i flera år utan att hitta någon som verkligen passar oss. Alla lägenheter vi har kollat på har antingen varit gamla och krävt renovering (vilket vi inte känner att vi orkar hålla på med just nu), eller så har de haft dålig planlösning, varit mörka eller varit för långt ifrån stan.

Men nu äntligen har vi hittat och köpt en lägenhet. Vår nya lägenhet är precis vad vi ville ha, det är en trea istället för en tvåa som vi har idag och den är helt nyrenoverad. Dessutom har den ett fantastiskt ljusinsläpp och ligger mitt i centrum. Vi båda ser verkligen fram emot den här flytten, det enda som känns jobbigt är flyttstädningen.

Jag och min sambo bokade en resa för några månader sen och tyvärr är vi iväg just när vi ska flytta. Vi bestämde oss därför för att hellre boka flyttstädning än att avboka hela vår resa. Även fast det känns rätt stressigt med en resa mitt i allt just nu så tror jag att vi kommer tycka det är rätt skönt att ta en paus från flytten när vi är mitt i den sen. Vi hittade Larssons Allstäd som utför flyttstädning i Helsingborg, där vi bor. De verkar väldigt duktiga och har varit i branschen i över 30 år vilket känns tryggt och som att de kan sin grej. Det ska bli så skönt att åka på semester och komma hem till en helt ny lägenhet. Såklart kommer det vara mycket att göra och packa upp men vi behöver åtminstone inte tänka på vår gamla lägenhet efter det. Nu ser jag verkligen fram emot både vår resa och att komma hem till en helt ny lägenhet!

flyttstädning Helsingborg Larssons Allstäd

Solpaneler Halmstad

- Posted in Hus och hem by

Installera solpaneler i Halmstad

Solpaneler, det känns som om det ligger i tiden nu. Vi har länge gått och funderat på att installera detta på vårt hus. Det känns som en god investering och nästa steg att göra på vårat hus. Jag är väldigt miljömedveten och detta känns som ett bra alternativ som är miljövänligt. Att som hus kan vara självförsörjande känns bra och nu när elpriserna är så höga så känns detta extra aktuellt.

Jag har hört att tekniken har kommit långt vad det gäller solpaneler. De är väldigt mycket mer effektiva nu än vad de var förr. Sen hörde jag även att man kan dra av det på ROT-avdraget samt att man kan ansöka om investeringsstöd från staten när man installerar solpaneler. Jag hittade en sida här på nätet som hade väldigt bra information om solpaneler. Företaget hette Sydpumpen VVS AB, klicka här för att komma till sidan jag pratar om. Vi bor på västkusten, i Halmstad. Denna sidan jag hittade massa bra information på var verksamma i just Halmstad. Hur perfekt är inte det!

Jag började fråga runt bland vänner som har solpaneler och frågade vem som hjälpt dem installera deras solpaneler. Det visade sig att flertalet av dem hade anlitat just Sydpumpen VVS. De var jättenöjda med arbetet, priset och installationen. De berättade även att man får 10-års garanti på solpanelerna. Jag tror bestämt att vi ska kontakta dem och boka ett hembesök. Nu har jag hört så mycket gott om dem så jag är övertygad om att detta är firman för oss. Ska bli intressant att få höra mer om solpaneler och våra förutsättningar när de kommer på hembesök. Hur mycket vi kan spara på el-kostnader samt hur effektivt det är med solpaneler. Hoppas Sydpumpen kan komma snart så vi kan sätta igång med detta fortast möjligt.

installera solpaneler Halmstad Sydpumpen