Bygg i Halmstad

Bygg i Halmstad med proffsbyggare

Inte trodde man att de skulle bli så här bra, att bygga nytt hus. Here we are; vårt nybyggda hus är klart och nu ska vi boa in oss och omvandla det till ett hem. Allt är nytt och fräscht med raka linjer, ja det så fint och helt fantastiskt på alla sätt och vis. Vi anlitade en byggfirma i Halmstad och det är dem vi måste tacka. Hela byggprocessen har gått som på räls och vi känt oss trygga hela vägen. Från första kontakten till nyckelfärdigt hus. Så redan här kan jag varmt rekommendera företaget skulle ni gå i tankar om att bygga i Halmstad.

Jag undrar om det alltid går så här bra och smidigt eller om vi hade turen att anlita en firma som var otroligt duktiga på det dem gör. Jag tycker att man alltid hör talas om att ett byggprojekt tar längre tid än planerat eller kostar alltid mer än man trott. Men vårt husbygge gick verkligen som planerat med bara några få små ändringar. Budgeten höll bra den med. Vi räknade med att det skulle gå lite över, vilket det alltid gör. Men det var verkligen minimalt. Vi har nu börjat flytta in i vårt hus, många möbler hade vi redan i vårt förra hus fast de passar inte i det nya med dess utrymme och och stil, så en hel del nytt ska köpas. Jag älskar inredning och nu börjar nästa roliga fas. Eftersom vi har över lite extra pengar vi lagt undan för bygget, kan vi unna oss några nya roliga inredningsgrejer eller möbler istället. När man går igenom huset är känslan fantastisk. Tänk att detta är vårt hus nu. Allt är så fint och välgjort. Doften av nytt virke finns genom hela huset. Nu ska vi göra detta huset vårt. Med alla våra tillhörigheter och stil, och inte minst känsla och kärlek.

Om vi nångång i framtiden ska bygga hus igen, kommer vi helt klart att använda oss av samma byggfirma i Halmstad. Men det kommer nog inte på fråga, vi älskar vårt nya hus! Detta huset är så “oss”. Den bockar av alla rutor vi har på ett drömhem. Älskar tanken av att våra barn ska växa upp i detta huset och skapa massa fina minnen ihop.

bygg i halmstad med proffsbyggare