Ställningar Göteborg

Vi behöver hyra ställningar i Göteborg

Vi ska lägga om fasaden på vårt hus under semestern och behöver hyra ställningar så att vi har rätt förutsättningar för att utföra jobbet.

Som icke-hantverkare är vi ändå rätt händiga och vi har en kompis som har arbetat som hantverkare i hela sitt yrkesverksamma liv som ska hjälpa till. Och med gemensamma krafter borde vi kunna klara av att fodra om huset tänker vi.

Vi har varit iväg och köpt vit träpanel vilket vi tror kommer att bli riktigt fint när det är klart. Vi kommer då ha ett vitt trähus med rött tegel på taket.

Det är nog nästan 10 år sedan vi målade om huset så färgen är lite matt och vi tycker inte heller att blått är en speciellt fin färg på huset längre. Vad man tycker är fint förändras över tid har vi upptäckt. Skönt att vi drar åt samma håll och tycker lika idag också.

När man ska sätta upp ny fasad på huset så räcker det inte med en stege utan vi behöver riktiga ställningar så att man kan arbeta säkert och någorlunda effektivt.

Vi har kommit i kontakt med ett företag som bland annat hyr ut ställningar i Göteborg och de hyr ut byggställningar till både företag och privatpersoner.

De har bland annat ställningar i aluminium vilket jag tror passar bra för då är det lätt att flytta runt allt eftersom arbetet med fasaden fortskrider.

En fördel är att man kan använda sig av ROT-avdraget när man hyr ställningar vilket gör att man kan hålla nere kostnaden för arbetet med att sätta upp ny fasad. Ska någon som läser detta renovera och behöver ställningar i Göteborg så är det detta företaget som vi varmt rekommenderar. Lycka till!

Scaffolding Projects hyr ut ställningar i Göteborg