Terrassmarkis

Vi letade efter en fin terrassmarkis

Vår underbara uteplats i söderläge ger en härlig miljö för underbar avkoppling vid skol- och arbetsdagarnas slut och absolut under helger. Efter att plattan var lagd för uteplatsen, så donade och putsade vi med färg, form och design samt inte minst utemöbler och fick till det precis alldeles så där fint som vi hade som vision när vi började med detta eminenta och sista projekt. Nybyggda huset stod klart (pust!) och trädgården som omfamnade vårt nya hem växte fram i all sin sprudlande grönhet med många kulörta punktinsatser av bedårande vackra blommor i all sin prakt. Det var då vi kände hur mycket solen värmde, vilket alls inte är fel, tvärtom! Men ändå, där finns tider då man behöver skugga, och möjligheten att själv bestämma när. Dessutom, på sommarkvällar när man sitter ute och drömmer sig iväg i goda vänners lag förstod vi att det kunde bli mysigt med en terrassmarkis. I värsta fall när vädret försämras så vore det skönt med ett provisoriskt tak som en markis faktiskt också är.

Så, vi letade efter en fin terrassmarkis som hade krav på sig. Den skulle vara snygg och passa vårt tema. Den skulle vara lätt att hantera och vara väderbeständig.

Företaget som vi anlitade kom ut och gick igenom uteplatsens förutsättningar och tog redas på våra behov. Vi fick deras rekommendation för just den terrassmarkis de ansåg bäst för oss. Vi valde väv, färg och motorisering med fjärrkontroll. Dessutom så valde vi även till sol- och vindautomatik. Deras montörer var mycket skickliga och monterade på plats som vi önskade och installationen var dessutom snabb och de tog hänsyn till vår tid och anpassade installationen efter oss. Helt magiskt bra!

Vi kan få svalka under våra sommardagar och skön värme på kvällarna och inte bara på uteplatsen utan det påverkar även inomhusklimatet vilket är riktigt bra. Terrassmarkiserna som företaget erbjuder är svensktillverkade med våra nordiska väderförhållanden i åtanke. Kvalitet som heter duga och stora valmöjligheter med väv och kulör och manövrering. Även då det är bland de bästa på marknaden så finns där alltid risk att något kanske felar så företaget erbjuder extra trygghet med garanti på 3 år. En riktigt bra upplevelse och snyggt blev det!

terrassmarkis av kvalitet