Vitvaruservice Göteborg

Hushållsservice hjälp i Göteborg

Problem med tvättmaskinen. Man vill ju att saker och ting bara ska fungera. Speciellt om en vitvara inte är mer än 3 år gammal. I söndags bestämde sig vår tvättmaskin för att ge upp. Den fylldes med vatten, men när centrifugeringen satte igång så ville den inte tömma. Öppnade den där lilla luckan längst ner till höger och tömde tvättmaskinen på vatten och rensade så gott det gick. Men det hjälpte icke. Så fort jag satte på tvättmaskinen igen och den skulle tömma så började den pipa. I tvättmaskinen låg ju all min tvätt alldeles blöt och smutsig. Vad ska man göra!

Vi bor i Göteborg och har en hel del vitvarureparatörer att välja emellan. Men kommer ihåg att en vän till mig hade en reparatör hemma som hon var otroligt nöjd med. Är ju alltid bra att välja någon som man vet att de haft en bra erfarenhet utav. Frågade henne vad detta företaget hette. De hette Göteborg kyl & frys och fanns i Göteborg. Perfekt tänkte jag och ringde dem.

Precis som hon sagt så var de väldigt bra. De kom redan på måndagen och fixade tvättmaskinen. Visade mig även en del tips och trix om jag skulle råka ut för något sådant igen. Väldigt trevliga och snabba var dom. Det märktes att han var väldigt erfaren och kunnig inom detta området.

Nu fungerar vår tvättmaskin igen hur bra som helst. Tänk vad man tar den för givet. SÅ mycket tid en tvättmaskin sparar oss. Hade man tvättat allt för hand hade det tagit en evighet. Speciellt för oss som är fem i familjen. Två vuxna och tre barn, varav två är väldigt små och smutsar ner mer tvätt. Uppskattar min tvättmaskin mer nu. Vilken tur att de kunde komma med så kort varsel. Behöver verkligen vår tvättmaskin och ville inte att tvätten i tvättmaskinen skulle bli sur. Nu löste sig allt jättebra! Tusen tack till Göteborg kyl & frys.

vitvaruservice Göteborg kyl & frys hushållsmaskinservice