värmepumpar rättvik

Vår nya fina värmepump

I Sverige har vi ett väldigt märkligt klimat. Vissa sommardagar varmt och den andra kan vara som en kall höstdag. Visste ni att julafton kan vara lika varm som en midsommarafton? Eftersom elpriserna i Sverige är snordyra så eldar vi mycket för att hålla upp värmen vårt hus. Men förra veckan bestämde jag mig för att installera en värmepump till vårt hus.

Jag sökte runt efter företag som installerar värmepumpar i rättvik och min kompis berättade hon hade fått sin värmepump av kyla & värme i dalarna. Så jag kontaktade företaget och fick bra hjälp direkt. Det bästa är att de hjälpte mig med just mina behov, det blev en så mycket bättre lösning än vad jag hade tänkt - och dessutom billigare!

Ett bra företag i Dalarna har installerat värmepumpar i Rättvik i flera år och vi var trygga med att det var ett bra val för just oss. Efter att vi hade fått en offert så kom montörerna från företag till oss och installerade vår värmepump. Det tog kanske 2 timmar men oj så nöjda vi är. Värmepumpen är av ett välkänt varumärke och vi den både kyler och värmer vårt stora hus. Dessutom ingår det en fjärrkontroll till värmepumpen så man enkelt kan kontrollera temperaturen. Vi hittade rätt företag som har grym service och de bästa värmepumparna i Rättvik.

AB Kyla och Värme Service i Dalarna för värmepumpar i Rättvik